NIEUWS: Kunst in de Aula neemt even een frisse break om zich te heroriënteren. Wij zijn weer bereikbaar in juli 2024 en weer te boeken vanaf september 2024.

Kunst in de Aula heeft alles onder één dak.  Zowel de Kunst en educatieprojecten als de financiële afwikkelingen met rekening direct naar de school of via het CJP. Wij zijn nl acceptant van de CJP cultuurkaart. Wel zo handig!

Vanaf juli 2024 weer bereikbaar m.b.t. Projecten op Maat, Boekingen & Prijzen :

neem contact op met Meg Mercx:

bel of app : 024 – 3226631 / 06-21572366
E-MAIL: megmercx@chello.nl

    


 


We zijn acceptant van de CJP cultuurkaart.


Vacatures

Wij vinden het een uitdaging om met Kunst in de Aula in een kort tijdsbestek te pieken. Schone Kunsten op volle toeren. Vanuit chaos naar structuur of andersom. Onze doelgroep zijn middelbare scholieren, alle niveaus, in heel Nederland, België en Duitsland. Wij proberen ze d.m.v. ons vak te teasen & levenslang te boeien. Cultuur is en blijft een must.

Ben jij ook zo’n blindganger? Heb je een professionele beroepspraktijk als kunstenaar-techneut en heb je minimaal een HBO- opleiding in beeldende kunst en of techniek ? Mail dan je ideeën, ontwerpschetsen of een mogelijk kunst- en educatieproject op maat, plus je c.v. naar megmercx@chello.nl

 

Scroll naar boven