WORKshops TECHNIEK
volgens corona richtlijnen RIVM

Speciaal voor techniekfreaks en andere ‘avontuurlingen’ heeft Kunst in de Aula samen met diverse artistieke techneuten uit het veld, verschillende technische Masterklassen ontwikkeld. Nieuwsgierigheid en creativiteit zijn daarbij vanzelfsprekend, een flinke dosis hersengebruik noodzakelijk. Geschikt voor MBO, Technasia van alle opleidingsniveaus en er is tevens een speciaal traject voor het VMBO ontwikkeld. Samenwerken in het 'Technolab' levert één 'bijzonder' ‘gesammt-werk’ of individueel werk op met een hoge 'wow'factor.

Onderwerpen: Bizarre experimenten, Informatieoverdracht, Mechanische Bewegingen, Luchtdruk & Ventilatoren, Microprogrammeren, Energie…Zonne Energie, Wind Energie, Energie Slurpers, Energie verbruik, Energie ondergaan, opgewekt (e) Energie...

Met hoeveel  studenten/leerlingen we tegelijkertijd aan een techniek kunstwerk werken? Dat wordt bepaalt in overleg met de school. Wel zo handig in de nieuwe AnderhalveMeter School. Dit bijvoorbeeld in 3 x 1 WORKshop van een dubbel uur passend in het schoolrooster.

Het gesammtwerk en de WORKshops worden ontworpen en voorbereid in onze ateliers. Impressie? zie ons werklog. Inspiratie voor een mogelijke WORKshop bij u op school? Klik op: Techniek. Voor meer informatie od vragen over de diverse workshops of sparren over een ander thema: contact.


Prijs?  Uw school is uniek!  Daarom wordt iedere Techniek experience en iedere WORKshop op maat gemaakt. Zo is ook onze prijsbepaling: uniek!  Omdat die natuurlijk samenhangt met uw wensen & budget.


Adem(t) en Eva: Breathing light sculpture gemaakt i.s.m. 75 leerlingen DaVinci College Leiden

Scroll naar top