WORKshops KUNST voor CKV
volgens corona richtlijnen RIVM

Onze Kunstobjecten ontstaan uit een inspirerende vraag van een docent of student of uit een topic dat ons intrigeert. Het object wordt voorbereid in onze ateliers. Inmiddels hebben we een breed aanbod geïnitieerd door diverse kunstenaars. Het samen betimmeren van een buitenproportionele libelle bijvoorbeeld tot het aanleren van fauvistische verftechnieken (monumentale vervalsing Matisse) of het registreren van een tableau vivant met een geknutselde camera obscura?

Dé dromen van leerlingen, filosofietjes over geluk, geef- en deelcultuur of een ander maatschappelijk thema staat centraal. Er zijn diverse keuzes te maken in het soort kunstobject en de bijhorende discipline. Voorbeelden? Klik op de diverse thema's: Recyclehout 3D, Schilderingen, Lichtobjecten, Buitenobjecten, Installaties, Mozaïek, Eco Logisch, en ja ook de crossover met Techniek mag hierbij niet ontbreken.

Met hoeveel studenten we tegelijkertijd aan een kunstwerk werken? Dat wordt bepaald in overleg met de school. Ook kan een deel van de Kunstobjecten in een ZELF-DOE pakket worden aangeleverd. Dan werk je met jouw studenten/leerlingen aan het Kunstobject op tijden dat het je uitkomt. Wel zo handig in de nieuwe AnderhalveMeterSchool. Meer info zie: nieuws. 

Zelf een briljant idee? Cultureel erfgoed in the picture? Bewuster omgaan met het Milieu? Oppimpen van de ingang? SchoolLogo omzetten naar een 3D sculptuur? Leuk! We houden van nieuwe opdrachten & uitdagingen! Mail of app ons: contact.


Uw school is uniek! Daarom wordt ieder Kunstobject met bijhorende WORKshops op maat gemaakt. Zo is ook de prijsbepaling. Uniek! Want die hangt natuurlijk samen met uw dromen, wensen & budget.


Wat bieden we de leerlingen/studenten ?

• samenwerken met een kunstenaar- verhalen uit de beroepspraktijk- de fascinatie voor KUNST staat centraal.

• keuze uit diverse WORKshops: de leerling komt in aanraking met verschillende kunstvormen. 

• al het gereedschap en de benodigde materiaal inclusief.

• ze werken individueel of (op afstand) samen. De kunstobjecten zijn bedacht in deelstukken.

• de voldoening van het resultaat: een blijven Kunstobject.


*De kunstwerken worden op school of in ons atelier geassembleerd.

*De kustwerken kunnen indien gewenst door ons opgehangen worden.

*De kunstwerken blijven in het bezit van de school.

Deze Paarden zijn betimmerd door 75 leerlingen van 'Het Ravelijn' Steenbergen

Scroll naar boven